Geoblog.pl    agaiprzemek    Podróże    Trochę hiszpańskiego słońca w środku zimy    Zakupy w Marbelli
2015
sty

Zakupy w Marbelli

Hiszpania
Hiszpania, Marbella

Pierwszy raz miałem styczność z wypożyczalnią RecordGO a i opinii w Internecie nie znalazłem zbyt dużo dlatego do ostatniej chwili nie byłem przekonany czy wszystko wypali, ale jak się później okazało moje wątpliwości były zupełnie nieuzasadnione. Bardzo miła obsługa, w 15 minut byliśmy już w samochodzie w drodze na południe.

Nasz pierwszy przystanek był w Marbelli, a dokładniej w centrum handlowym La Cañada. W prawdzie my zatrzymaliśmy się tam tylko kupić coś na śniadanie, ale jeśli ktoś z was by się tam wybierał na większe zakupy to oferta na pewno go nie rozczaruje. Znajdują tam się chyba wszystkie znane marki jak i lokalni sprzedawcy. Uśmiech na naszej twarzy po wyjściu z galerii był nie do opisania, pomimo, że się spodziewaliśmy takiej pogody, to jednak fakt, że w styczniu zdejmujesz z siebie na dworze coraz to kolejne warstwy ubrań jest za każdym razem zaskakujący i dodający ogromne ilości optymizmu. :)

Podczas gdy kierowcy w Polsce włączali w aucie klimatyzację, żeby wysuszyć powietrze i odparować szyby, my włączyliśmy ją ponieważ w naszym aucie robiło się coraz cieplej i w takich warunkach kontynuowaliśmy naszą podróż z każdymi kilometrami coraz wyraźniej widząc skałę Gibraltarską - cel naszej dzisiejszej wycieczki. :)

zwiedzili 8.5% świata (17 państw)
Zasoby: 144 wpisy144 3 komentarze3 46 zdjęć46 0 plików multimedialnych0

12.08.2017 - 18.08.2017